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Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product

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Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product

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Peinado Pardo, I.; Rosa Barbosa, EM.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2012). Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product. Journal of Food Engineering. 113(3):365-373. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.06.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67632

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Metadatos del ítem

Título: Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product
Autor: Peinado Pardo, Irene Rosa Barbosa, Estela María Heredia Gutiérrez, Ana Belén Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Full replacement of sucrose with healthier sugars such as fructose and/or isomaltulose is possible in spreadable strawberry products. These products formulated with different sugars (sucrose, isomaltulose, sucrose–glucose, ...[+]
Palabras clave: Isomaltulose , Fructose , Sucrose , Rheology , Spreadable strawberry
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.06.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.06.008
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2008-01745/ES/OPTIMIZACION DEL USO DE LA ISOMALTULOSA, COMO AZUCAR NATURAL NO CARIOGENICO Y DE BAJO INDICE GLICEMICO, EN EL DESARROLLO DE PRODUCTOS UNTABLES DE FRUTAS./
Agradecimientos:
Authors would like to thank Ministry of Science and Education's General Directorate of Research (AGL2008-01745/ALI) for the financial support given to this investigation.
Tipo: Artículo

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