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Peinado Pardo, I.; Rosa Barbosa, EM.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2012). Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product. Journal of Food Engineering. 113(3):365-373. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.06.008
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67632
Título: | Rheological characteristics of healthy sugar substituted spreadable strawberry product | |
Autor: | Peinado Pardo, Irene Rosa Barbosa, Estela María | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Full replacement of sucrose with healthier sugars such as fructose and/or isomaltulose is possible in
spreadable strawberry products. These products formulated with different sugars (sucrose, isomaltulose,
sucrose–glucose, ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.06.008 | |
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
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Tipo: |
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