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Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convection

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convection

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Gamboa-Santos, J.; Montilla, A.; Cortijo Soria, A.; Cárcel Carrión, JA.; García Pérez, JV.; Villamiel, M. (2014). Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convection. Food Chemistry. 161:40-46. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.03.106

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68171

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Título: Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convection
Autor: Gamboa-Santos, Juliana Montilla, Antonia Cortijo Soria, Ana Cárcel Carrión, Juan Andrés García Pérez, José Vicente Villamiel, Mar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A study on the quality parameters of strawberries dehydrated by convection assisted by power ultrasound (US) at 40 70 C and 30 and 60W has been carried out for the first time. In general, the quality of US-treated ...[+]
Palabras clave: Strawberry , Ultrasound , Convective dehydration , Quality parameters , Vitamin C , Maillard reaction
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 ) (eissn: 1873-7072 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.03.106
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.03.106
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//CSD2007-00063/ES/Nuevos Ingredientes de Alimentos Funcionales para Mejorar la Salud/
info:eu-repo/grantAgreement/CYTED//P109AC0302///IBEROFUN/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2010%2F062/ES/ESTUDIO CONJUNTO DE LOS PROCESOS DE SECADO Y EXTRACCION DE COMPONENTES BIOACTIVOS CONSIDERANDO PARAMETROS DE CALIDAD, CONSUMO ENERGETICO Y ECO-EFICIENCIA/
Agradecimientos:
This work has been funded by Ministry of Economy and Competitiveness of Spain and ERDF (FEDER) (Project DPI2012-37466-C03-03), Fun-c-Food (CSD2007-00063 Consolider-INGENIO 2010), CYTED IBEROFUN (P109AC0302) and Comunidad ...[+]
Tipo: Artículo

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