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Food Process Innovation Through New Technologies: Use of Ultrasound

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Food Process Innovation Through New Technologies: Use of Ultrasound

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Carcel Carrión, JA.; García Pérez, JV.; Benedito Fort, JJ.; Mulet Pons, A. (2012). Food Process Innovation Through New Technologies: Use of Ultrasound. Journal of Food Engineering. 110(2):200-207. doi:10.1016/j.jfoodeng.2011.05.038.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68382

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Metadatos del ítem

Título: Food Process Innovation Through New Technologies: Use of Ultrasound
Autor:
Editor: Fito, Pedro Toldrá, Fidel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of new or non-conventional technologies widens the food processing innovation possibilities. Among technologies with a potential application, high intensity ultrasonics has emerged. Ultrasound is a mechanical ...[+]
Palabras clave: FOOD PROCESSING , MASS TRANSPORT , DRYING , BRINING , SUPERCRITICAL EXTRACTION
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.05.038
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.05.038
Título del congreso: International Conference on Food Innovation - foodInnova 2010
Lugar del congreso: Polytechnical University of Valencia (Spain)
Fecha congreso: 25th to 29th of October 2010
Patrocinador:
Generalitat Valenciana, PROMETEO/2010/062
Ministerio de Ciencia e Innovacion DPI2009-14549-C04-04 PSE-060000-2009-003
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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