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A Viscoelastic Model for Honeys Using the Time-Temperature Superposition Principle (TTSP)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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A Viscoelastic Model for Honeys Using the Time-Temperature Superposition Principle (TTSP)

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Oroian, M.; Amariei, S.; Escriche Roberto, MI.; Gutt, G. (2013). A Viscoelastic Model for Honeys Using the Time-Temperature Superposition Principle (TTSP). Food and Bioprocess Technology. 6(9):2251-2260. doi:10.1007/s11947-012-0893-7.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68631

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Título: A Viscoelastic Model for Honeys Using the Time-Temperature Superposition Principle (TTSP)
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The viscoelastic parameters storage modulus (G¡ä) and loss modulus (G¡å) were measured at different temperatures (5ºC, 10ºC, 15ºC, 20ºC, 25ºC, 30ºC, and 40ºC) using oscillatory thermal analysis in order to obtain ...[+]
Palabras clave: Honey , TTS principle , Vertical shift , Horizontal shift , Relaxation modulus
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-012-0893-7
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1007/s11947-012-0893-7
Patrocinador:
project "Knowledge provocation and development through doctoral research PRO-DOCT" POSDRU/88/1.5/S/52946
European Social Fund through Sectorial Operational Program Human Resources
Tipo: Artículo

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