Visualizaciones | |
---|---|
Innovations in value-addition of edible meat by-products | 340 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Innovations in value-addition of edible meat by-products | 0 | 3 | 9 | 13 | 4 | 5 | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
4 | |
2012 - meat science subproducts Elsevier.pdf | 3 |
3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 224 |
China | 23 |
Alemania | 22 |
Francia | 16 |
Irlanda | 15 |
España | 9 |
Suecia | 5 |
Reino Unido | 3 |
Hong Kong | 3 |
India | 3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 105 |
Louisville | 15 |
Dublin | 14 |
Alameda | 8 |
Boardman | 7 |
Hangzhou | 7 |
Mountain View | 6 |
Valencia | 6 |
Grenoble | 4 |
Villeurbanne | 4 |