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García Segovia, P.; Garrido, MD.; Vercet Tormo, A.; Arboleya, JC.; Fiszman Dal Santo, S.; Martínez Monzó, J.; Laguarda, S.... (2014). Molecular Gastronomy in Spain. Journal of Culinary Science and Technology. 12(4):279-293. https://doi.org/10.1080/15428052.2014.914813
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75418
Título: | Molecular Gastronomy in Spain | |
Autor: | Garrido, María Dolores Vercet Tormo, Antonio Arboleya, Juan Carlos Fiszman Dal Santo, Susana Laguarda, Sergio Palacios, Victor Ruiz Carrascal, Jorge | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Beyond the overwhelming international success of Ferrán Adria, Spain has been one of the countries with a more active implication in molecular gastronomy as a scientific discipline but also in the use of ingredients, ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1080/15428052.2014.914813 | |
Código del Proyecto: |
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Tipo: |
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