Visualizaciones | |
---|---|
Optimizing the texture and color of sous-vide and cook-vide green bean pods | 148 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Optimizing the texture and color of sous-vide and cook-vide green bean pods | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
-Iborra;García;Martínez - Optimizing the texture and color of sous-vide and cook-vide green bean p....pdf | 44 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 78 |
China | 15 |
Francia | 12 |
Alemania | 11 |
España | 8 |
Irlanda | 5 |
Finlandia | 4 |
Suecia | 4 |
Australia | 2 |
Colombia | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 33 |
Alameda | 6 |
Louisville | 5 |
Badalona | 4 |
Dublin | 4 |
Villeurbanne | 4 |
Beijing | 3 |
Nanchang | 3 |
Nanjing | 3 |
Balingen | 2 |