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Evolution of mechanical and optical properties of french fries obtained by hot air-frying

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Evolution of mechanical and optical properties of french fries obtained by hot air-frying

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Heredia Gutiérrez, AB.; Castelló Gómez, ML.; Argüelles Foix, AL.; Andrés Grau, AM. (2014). Evolution of mechanical and optical properties of french fries obtained by hot air-frying. LWT - Food Science and Technology. 57(2):755-760. doi:10.1016/j.lwt.2014.02.038

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77200

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Título: Evolution of mechanical and optical properties of french fries obtained by hot air-frying
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to analyse the influence of frying technique (air-frying and deep oil-frying) and type of pre-treatment (freezing and blanching) on the evolution of mechanical and optical properties of French ...[+]
Palabras clave: Air-frying , French fries , Texture , Colour
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 ) (eissn: 1096-1127 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2014.02.038
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.02.038
Agradecimientos:
Authors would like to thank to the Universitat Politecnica de Valencia (PAID-06-09-2876) for the financial support given to this investigation.
Tipo: Artículo

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