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Effect of ferulic acid and alpha-tocopherol antioxidants on properties of sodium caseinate edible films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of ferulic acid and alpha-tocopherol antioxidants on properties of sodium caseinate edible films

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Fabra Rovira, MJ.; Hambleton, A.; Talens Oliag, P.; Debeaufort, F.; Chiralt, A. (2011). Effect of ferulic acid and alpha-tocopherol antioxidants on properties of sodium caseinate edible films. Food Hydrocolloids. 25(6):1441-1447. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.01.012

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77211

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Título: Effect of ferulic acid and alpha-tocopherol antioxidants on properties of sodium caseinate edible films
Autor: Fabra Rovira, María José Hambleton, Alicia Talens Oliag, Pau Debeaufort, Frédéric Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Edible films, based on sodium caseinate containing three different concentrations of ferulic acid or alpha-tocopherol (20, 40 and 60 mg/g sodium caseinate), were obtained in order to evaluate the effect of these compounds ...[+]
Palabras clave: Ferulic acid , Alpha-Tocopherol , Sodium caseinate , Edible films
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2011.01.012
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.01.012
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2007-65503/ES/DESARROLLO DE RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES CON MEZCLAS POLISACÁRIDO-PROTEÍNA-LÍPIDO. ANÁLISIS DE LA INFLUENCIA DE LAS PROPIEDADES DE LA EMULSIÓN EN LA FUNCIONALIDAD DEL FILM/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVPRE%2F2008%2F355/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-08-3242/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia through the project AGL2007-65503/ALI, from the Conselleria de Educacion de la Comunidad Valenciana through the Project ...[+]
Tipo: Artículo

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