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Development of lemon marmalade formulated with new sweeteners (isomaltulose and tagatose): effect on antioxidant, rheological and optical properties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Development of lemon marmalade formulated with new sweeteners (isomaltulose and tagatose): effect on antioxidant, rheological and optical properties

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Rubio-Arraez, S.; Ferrer-Albelda, C.; Capella Hernández, JV.; Ortolá Ortolá, MD.; Castelló Gómez, ML. (2017). Development of lemon marmalade formulated with new sweeteners (isomaltulose and tagatose): effect on antioxidant, rheological and optical properties. Journal of Food Process Engineering. 40(2):1-8. https://doi.org/10.1111/jfpe.12371

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80155

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Título: Development of lemon marmalade formulated with new sweeteners (isomaltulose and tagatose): effect on antioxidant, rheological and optical properties
Autor: RUBIO-ARRAEZ, SUSANA Ferrer-Albelda, Carlos Capella Hernández, Juan Vicente Ortolá Ortolá, Mª Dolores Castelló Gómez, María Luisa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to make lemon marmalades in which sucrose is replaced by sweeteners such as tagatose and isomaltulose. Analyses of Brix, pH, moisture, water activity, antioxidant capacity, optical and rheological ...[+]
Palabras clave: Lemon marmalade , Isomaltulose and tagatose , Antioxidant capacity , Rheology , Optical properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Process Engineering. (issn: 0145-8876 ) (eissn: 1745-4530 )
DOI: 10.1111/jfpe.12371
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1111/jfpe.12371
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2013%2F029/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2014%2F012/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-12-SP20120889/
Agradecimientos:
The authors would like to thank the projects GV/2013/029, GV/2014/012 by the GVA as well as the Universitat Politecnica de Valencia for the financial support given to this investigation (UPV PAID-06-12 SP20120889).
Tipo: Artículo

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