- -

Influència del mètode d’assecat en el rendiment i composició d’olis essencials.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Influència del mètode d’assecat en el rendiment i composició d’olis essencials.

Show full item record

Cebrián Ortega, G. (2017). Influència del mètode d’assecat en el rendiment i composició d’olis essencials. http://hdl.handle.net/10251/85382.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/85382

Files in this item

Item Metadata

Title: Influència del mètode d’assecat en el rendiment i composició d’olis essencials.
Author:
Director(s): García Pérez, José Vicente Llorens Molina, Juan Antonio Vacas González, Sandra
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Read date / Event date:
2017-06-30
Issued date:
Abstract:
[CAT] L'obtenció d'olis essencials de plantes aromàtiques pot realitzar-se a partir de material fresc, immediatament després de la seua recol·lecció, o després d'un procés d'assecat que pot dur-se a terme mitjançant ...[+]


[ES] La obtención de aceites esenciales de plantas aromáticas puede realizarse a partir de material fresco, inmediatamente después de su recolección, o tras un proceso de secado que puede llevarse a cabo mediante diferentes ...[+]


[EN] The production of essential oils from aromatic plants can be made from fresh material immediately after collection or after a drying process which can be carried out by different methods. Both, air drying at room ...[+]
Subjects: essential oil , chemical composition , yield , drying method , Salvia officinalis L. , Rosmarinus officinalis L. , Ocimum basilicum L. , oli essencial , composició química , rendiment , mètode d'assecat , Aceite esencial , Composición química , Rendimiento , Método de secado
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record