- -

Protein deposition and energy recovery in gilthead sea bream (Sparus aurata): Evaluation of nutritional requirements. Corregendum

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Protein deposition and energy recovery in gilthead sea bream (Sparus aurata): Evaluation of nutritional requirements. Corregendum

Mostrar el registro completo del ítem

Jauralde García, I.; Martínez Llorens, S.; Tomás Vidal, A.; Jover Cerdá, M. (2017). Protein deposition and energy recovery in gilthead sea bream (Sparus aurata): Evaluation of nutritional requirements. Corregendum. Aquaculture. 476:65-73. doi:10.1016/j.aquaculture.2016.06.006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/91907

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Protein deposition and energy recovery in gilthead sea bream (Sparus aurata): Evaluation of nutritional requirements. Corregendum
Autor: Jauralde García, Ignacio Martínez Llorens, Silvia Tomás Vidal, Ana Jover Cerdá, Miguel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-11-01
Resumen:
[EN] The energy and protein requirements for gilthead sea bream were studied until commercial weight. Gilthead sea bream with different body weights (from 24 to 422 g) were fed from starvation to apparent satiation, studying ...[+]
Palabras clave: Nutrition , Sea bream , Protein , Energy
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Aquaculture. (issn: 0044-8486 )
DOI: 10.1016/j.aquaculture.2016.06.006
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2016.06.006
Agradecimientos:
Ignacio Jauralde Garcia was supported by Fundacion Alfonso Martin Escudero, Madrid, Spain. We are also grateful to Ralph Wilk for the English review. The authors wish to acknowledge Dr. Rodolofo Ballestrazzi of the Universitat ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem