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New Insights into meat by-product utilization

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New Insights into meat by-product utilization

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Toldrá Vilardell, F.; Mora Soler, L.; Reig Riera, MM. (2016). New Insights into meat by-product utilization. Meat Science. 120:54-59. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2016.04021

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/97779

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Metadatos del ítem

Título: New Insights into meat by-product utilization
Autor: Toldrá Vilardell, Fidel Mora Soler, Leticia Reig Riera, Mª Milagro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Meat industry generates large volumes of by-products like blood, bones, meat trimmings, skin, fatty tissues, horns, hoofs, feet, skull and viscera among others that are costly to be treated and disposed ecologically. ...[+]
Palabras clave: Animal by-products , Meat by-products , Offal , Skin , Bones , Trimmings , Bioactive peptides , Hydrolyzed proteins , Biodiesel
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2016.04021
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2016.04021
Título del congreso: 62nd International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST 2016)
Lugar del congreso: Bangkok, Thailand
Fecha congreso: August 14-19,2016
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2015%2F138/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-57367-R/ES/CUANTIFICACION MEDIANTE PROTEOMICA DE PEPTIDOS BIOACTIVOS Y%2FO AFECTADOS POR OXIDACION EN JAMON CURADO/
Agradecimientos:
Grant AGL2014-57367-R from MINECO (Spain) and FEDER funds, Grant GV/2015/138 from Generalitat Valenciana (Spain) and JAEDOCCSIC, postdoctoral contract of L.M. co-funded by the European Social Fund are acknowledged.
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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