Igual Ramo, Marta; Castelló Gómez, María Luisa; Ortolá Ortolá, Mª Dolores; Andrés Grau, Ana María(De GruyterBerkeley Electronic Press, 2011)
The traditional way of preparing persimmon jam produces astringent flavours due to the conversion of insoluble tannins into soluble tannins as a consequence of the high temperatures used in the process. For this reason, a ...
Verdú Amat, Samuel; Ivorra Martínez, Eugenio; Sánchez Salmerón, Antonio José; Barat Baviera, José Manuel; Grau Meló, Raúl(Elsevier, 2016-09)
The capability of the VIS/SW-NIR (visible/short wave near infrared) hyperspectral imaging system to characterize the heat treatment process of cake wheat flour was studied. Combinations of heat treatments of flour were run ...
Llagunes Picazo, Lamberto(Universitat Politècnica de València, 2020-10-15)
[ES] El TFG está basado en un proyecto práctico para de aplicación en la reparación de piezas para bastidores en vehículos de grandes camiones, empleados en minería y grandes obras, no circulantes por carreteras convencionales ...