TORRES BELLO, EDWIN FABIAN(Universitat Politècnica de València, 2013-04-17)
[ES] La tecnología de Altas Presiones Hidrostáticas (APH) es la tecnología no
térmica de conservación de alimentos más desarrollada comercialmente,
caracterizada por conseguir niveles de inactivación de microorganismos ...
[EN] This study investigates the antimicrobial activity of insect chitosan against vegetative cells of Bacillus cereus in a
rice matrix. Sample culture solutions were prepared with different concentrations of insect chitosan ...
García-Béjar Bermejo, Beatriz(Universitat Politècnica de València, 2015-09-10)
[ES] Se estudiará el riesgo relativo entre diferentes parejas microorganismo-alimento considerando datos sobre brotes, casos esporádicos, consumo, y la gravedad de la enfermedad que se puede ocasionar en el consumidor de ...
Sanz Puig, María(Universitat Politècnica de València, 2017-11-06)
[EN] Agri-food industry generates, because of its production processes, high amount of by-products, which cause a negative impact both economically and environmentally. For this reason, nowadays, their revalorization is ...