Visualizaciones | |
---|---|
Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods | 190 |
septiembre 2023 | octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods | 0 | 0 | 0 | 6 | 4 | 3 | 1 |
Visualizaciones |
---|
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 123 |
China | 19 |
España | 13 |
Francia | 13 |
Alemania | 4 |
Irlanda | 4 |
Suecia | 3 |
Grecia | 2 |
Japón | 2 |
Tailandia | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 91 |
Grenoble | 12 |
Hangzhou | 7 |
Boardman | 5 |
Dublin | 4 |
Valencia | 4 |
Alameda | 3 |
Louisville | 3 |
Sevilla | 3 |
Barcelona | 2 |