Visualizaciones | |
---|---|
Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods | 204 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Changes of the water-holding capacity and microstructure of panga and tilapia surimi gels using different stabilizers and processing methods | 5 | 1 | 2 | 2 | 0 | 1 | 0 |
Visualizaciones |
---|
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 130 |
China | 25 |
España | 13 |
Francia | 13 |
Alemania | 4 |
Irlanda | 4 |
Suecia | 3 |
Grecia | 2 |
Japón | 2 |
Tailandia | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 91 |
Grenoble | 12 |
Hangzhou | 12 |
Boardman | 5 |
Dublin | 4 |
Louisville | 4 |
Valencia | 4 |
Alameda | 3 |
Mountain View | 3 |
Sevilla | 3 |