Mostrar el registro completo del ítem
Ouhayoun, J.; Dalle Zotte, A. (1996). HARMONIZATION OF MUSCLE AND MEAT CRITERIA IN RABBIT MEAT RESEARCH. World Rabbit Science. 04(4). https://doi.org/10.4995/wrs.1996.297
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/10451
Título: | HARMONIZATION OF MUSCLE AND MEAT CRITERIA IN RABBIT MEAT RESEARCH | |
Autor: | OUHAYOUN, J. DALLE ZOTTE, A. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Following a first work dealing with the harmonization of
carcass criteria, now published as an official document of the WRSA,
the present work is devoted to muscle and meat criteria sensu stricto.
The paper includes ...[+]
[FR] Faísant suite a un travaíl sur l'harmonísatíon des criteres de
carcasse, maíntenant publíé en tant que document officíel de la
WRSA, le présent travaíl est consacré aux criteres d'étude du tíssu
musculaíre et de ...[+]
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.4995/wrs.1996.297 | |
Tipo: |
|