- -

IDS2018. 21st International Drying Symposium. Proceedings

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

IDS2018. 21st International Drying Symposium. Proceedings

Mostrar el registro sencillo del ítem

Ficheros en el ítem

dc.contributor.author Cárcel Carrión, Juan Andrés es_ES
dc.contributor.author Clemente Polo, Gabriela es_ES
dc.contributor.author Mulet Pons, Antonio es_ES
dc.date.accessioned 2018-09-10T14:30:46Z
dc.date.available 2018-09-10T14:30:46Z
dc.date.issued 2018-09-07 es_ES
dc.identifier.isbn 978-84-9048-688-7 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/106925
dc.description.abstract The institutional organizers of IDS 2018 are the Department of Food Technology at the Universitat Politècnica de València and the Department of Chemistry at the University of Illes Balears. Like its previous biannual IDS conferences, the objective of 21th IDS is to provide the most advanced and comprehensive global forum for disseminating results and data in research, development, and applications in drying/dewatering sciences and technologies.This Symposium will be held in the main campus of the Universitat Politècnica de València and aims to bring together leading researchers and engineers from academia and from industry from all around the world in this university environment. It is also planned during the meeting an exposition of industrial equipment and developments. An Award program will be also part of the event for the international drying community. This Symposium is the 21th event in the series founded by Professor Arun S. Mujumdar at McGill University, Montreal, Canada, in 1978 es_ES
dc.format.extent 2064 es_ES
dc.format.medium Electrónico es_ES
dc.language Inglés es_ES
dc.publisher Editorial Universitat Politècnica de València es_ES
dc.relation.ispartof Colección Congreso es_ES
dc.rights Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) es_ES
dc.subject ids2018 es_ES
dc.subject international es_ES
dc.subject drying es_ES
dc.subject symposium es_ES
dc.subject proceedings es_ES
dc.subject.classification TECNOLOGIA DE ALIMENTOS es_ES
dc.title IDS2018. 21st International Drying Symposium. Proceedings es_ES
dc.type Libro es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural es_ES
dc.description.bibliographicCitation Cárcel Carrión, JA.; Clemente Polo, G.; Mulet Pons, A. (2018). IDS2018. 21st International Drying Symposium. Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/106925 es_ES
dc.description.accrualMethod EDITORIAL es_ES
dc.relation.publisherversion https://www.lalibreria.upv.es/portalEd/UpvGEStore/products/p_6440-1-1 es_ES
dc.type.version info:eu-repo/semantics/publishedVersion es_ES
dc.relation.pasarela EDITORIAL\6440_1_1 es_ES
dc.subject.editorial agricultura es_ES
dc.subject.editorial medioambiente es_ES
dc.subject.editorial biotecnología es_ES
dc.subject.editorial alimentos es_ES
dc.subject.editorial agroalimentaria es_ES
dc.subject.editorial forestal es_ES


Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem