Visualizaciones | |
---|---|
Improving bread-making processing phases of fibre-rich formulas using chia (Salvia hispanica) seed flour | 141 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Improving bread-making processing phases of fibre-rich formulas using chia (Salvia hispanica) seed flour | 0 | 1 | 1 | 10 | 3 | 3 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Autor.pdf | 424 |
Editorial.pdf | 13 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 71 |
España | 20 |
Francia | 12 |
China | 10 |
Alemania | 5 |
Irlanda | 4 |
Argentina | 3 |
Canadá | 2 |
India | 2 |
Irán | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 35 |
Grenoble | 11 |
Valencia | 11 |
Badalona | 5 |
Dublin | 4 |
Louisville | 4 |
Alameda | 3 |
Isidro Casanova | 3 |
Auckland | 2 |
Redmond | 2 |