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New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study

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Borreani, JAA.; Hernando Hernando, MI.; Salvador Alcaraz, A.; Quiles Chuliá, MD. (2017). New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study. Journal of the Science of Food and Agriculture. 97(14):4961-4968. https://doi.org/10.1002/jsfa.8373

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/108662

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Título: New hydrocolloid-based emulsions for replacing fat in panna cottas: a structural and sensory study
Autor: Borreani, Jennifer Alexandra Audrey Hernando Hernando, Mª Isabel Salvador Alcaraz, Ana Quiles Chuliá, Mª Desamparados
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND: Dairy desserts are popular traditional products, but because of their high calorie or fat content, they can be unsuitable for people who have certain dietary requirements. The aim of this study was to ...[+]
Palabras clave: Dairy dessert , Reduced fat , Cellulose ether emulsion , Texture , Microstructure , Sensory properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.8373
Editorial:
John Wiley & Sons
Versión del editor: https://doi.org/10.1002/jsfa.8373
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2015-68923-C2-2-R/ES/FUNCIONALIDAD DE LOS HIDROCOLOIDES EN LA REDUCCION DE LA DIGESTIBILIDAD LIPIDICA IN VITRO DE EMULSIONES ALIMENTARIAS: REOLOGIA, ESTRUCTURA Y PERCEPCION SENSORIAL./
Agradecimientos:
The authors are grateful to the Spanish Ministry of the Economy and Competitiveness for financial support (AGL2015-68923-C2 (MINECO/FEDER)) and gratefully acknowledge the financial support of EU FEDER funds. They would ...[+]
Tipo: Artículo

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