- -

THE ROLE OF SWEET POTATOES BUFFERING CAPACITY IN GASTRIC DIGESTION

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

THE ROLE OF SWEET POTATOES BUFFERING CAPACITY IN GASTRIC DIGESTION

Show full item record

Cuba Pomares, N. (2018). THE ROLE OF SWEET POTATOES BUFFERING CAPACITY IN GASTRIC DIGESTION. http://hdl.handle.net/10251/110588

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/110588

Files in this item

Item Metadata

Title: THE ROLE OF SWEET POTATOES BUFFERING CAPACITY IN GASTRIC DIGESTION
Author:
Director(s): Moraga Ballesteros, Gemma García Pérez, José Vicente Bornhorst, Gail Mennah Govela, Yamile Alejandra
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2018-09-28
Issued date:
Abstract:
[EN] During gastric digestion, spatial and temporal pH gradients exist in the meal, which may impact food nutrient hydrolysis due to pH-mediated enzyme activity. These pH gradients are influenced by both the type of meal ...[+]


[ES] Durante la digestión gástrica, existen gradientes espaciales y temporales de pH en la comida, lo que puede afectar la hidrólisis de los nutrientes de los alimentos debido a la actividad de la enzima mediada por el pH. ...[+]
Subjects: Capacidad tampón , actividad enzimática , digestión de alimentos , digestión gástrica , mezcla , Buffering capacity , enzyme activity , food digestion , gastric digestion , mixing
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record