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Impact of shelf temperature on freeze-drying process and porosity development

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Impact of shelf temperature on freeze-drying process and porosity development

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Egas Astudillo, LA.; Silva Espinoza, MA.; Uscanga Ramos, MA.; Martínez Navarrete, N.; Camacho Vidal, MM. (2018). Impact of shelf temperature on freeze-drying process and porosity development. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 843-850. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7481

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/116739

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Metadatos del ítem

Título: Impact of shelf temperature on freeze-drying process and porosity development
Autor: Egas Astudillo, Luis Alberto Silva Espinoza, Marilú Andrea Uscanga Ramos, Mariana Aziyadé Martínez Navarrete, Nuria Camacho Vidal, Mª Mar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The freeze-drying kinetics and the superficial porosity development of grapefruit puree. The impact of biopolymers addition (gum Arabic and bamboo fiber) and to apply (40 ºC) or not shelf temperature (room temperature) ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Freeze-drying , Shelf temperature , Drying kinetics , Image analysis , Pore size distribution
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7481
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7481
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14,2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economía y Competitividad and the Ministerio de Economía, Industria y Competitividad for the financial support given through the Projects AGL 2012-39103 and AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE), ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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