Mostrar el registro completo del ítem
Wang, Y.; Cui, Y.; Wang, B.; Zhang, M. (2018). Ultrasonic atomizing-assisted spray drying: Effect on the quality of skimmed milk powders. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1309-1316. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7511
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117040
Título: | Ultrasonic atomizing-assisted spray drying: Effect on the quality of skimmed milk powders | |
Autor: | Wang, Yuchuan Cui, Ying Wang, Bo Zhang, Min | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Skimmed milk powders (SMP) were produced by ultrasonic atomizing-assisted spray drying (UASD). It was found that UASD can produce high quality SMP (with < 5% moisture content and < 2% insolubility) at lower inlet ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7511 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|