Mostrar el registro completo del ítem
Koç, B.; Atar, G.; Çağlar, N. (2018). Moisture sorption characteristics of pistachio. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1871-1878. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7826
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117701
Título: | Moisture sorption characteristics of pistachio | |
Autor: | Koç, Banu Atar, Gamze Çağlar, Nazan | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] In this study, the moisture adsorption isotherm of pistachio was determined at 25°C and relative humidity (10-90%), using the standard static, gravimetric method. Eleven sorption models were tested to fit the experimental ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7826 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|