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Moisture sorption characteristics of pistachio

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Moisture sorption characteristics of pistachio

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Koç, B.; Atar, G.; Çağlar, N. (2018). Moisture sorption characteristics of pistachio. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1871-1878. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7826

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117701

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Metadatos del ítem

Título: Moisture sorption characteristics of pistachio
Autor: Koç, Banu Atar, Gamze Çağlar, Nazan
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this study, the moisture adsorption isotherm of pistachio was determined at 25°C and relative humidity (10-90%), using the standard static, gravimetric method. Eleven sorption models were tested to fit the experimental ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Moisture adsorption isotherm , Sorption model , Pistachio
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7826
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7826
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia. Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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