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Process intensification and process control in freeze-drying

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Process intensification and process control in freeze-drying

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Barresi, A.; Pisano, R. (2018). Process intensification and process control in freeze-drying. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 9-16. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7652

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117706

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Metadatos del ítem

Título: Process intensification and process control in freeze-drying
Autor: Barresi, Antonello Pisano, Roberto
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Widespread use of advanced process control allows reduction of costs, by reducing drying time and energy consumption. The “control of the freezing stage” (by forced nucleation) also appears to be beneficial to process ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Freeze-drying , Process intensification , Controlled nucleation , Continuous process
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7652
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7652
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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