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Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham

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Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham

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Gallego-Ibáñez, M.; Mora Soler, L.; Reig Riera, MM.; Toldrá Vilardell, F. (2018). Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham. Food Research International. (105):873-879. https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.12.006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/117897

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Título: Stability of the potent antioxidant peptideSNAAC identified from Spanish dry cured ham
Autor: Gallego-Ibáñez, Marta Mora Soler, Leticia Reig Riera, Mª Milagro Toldrá Vilardell, Fidel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2019-03-01
Resumen:
[EN] Antioxidant peptides positively regulate oxidative stress in the human body as well as delay, retard or prevent protein and lipid oxidation in food products. Spanish dry-cured ham has been reported as a good source ...[+]
Palabras clave: Peptides , Antioxidant , Gastrointestinal digestion , Processing , Oxidation
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.12.006
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.12.006
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/614281/EU/The Application of Modern Proteomic and Metabolomic Methodologies in the Assessment of High Added-Value Traditional Meat Products/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2015%2F138/
Agradecimientos:
Emerging Research Group Grant from Generalitat Valenciana in Spain (GV/2015/138) and Juan de la Cierva postdoctoral contract to LM are acknowledged. Grant Agreement 614281 (HIGHVALFOOD) and contract to MG are also acknowledged. ...[+]
Tipo: Artículo

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