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Fuentes, A.; Verdú, S.; Fuentes, C.; Grau, R.; Barat, JM. (2018). Production of dry-cured pork loin using water vapour permeable bags. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1655-1662. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7626
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118057
Título: | Production of dry-cured pork loin using water vapour permeable bags | |
Autor: | Fuentes, Ana Verdú, S. Fuentes, C. Grau, R. Barat, J. M. | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The aim of the present study was to develop an alternative method to the traditional curing process using water vapour permeable bags to obtain a dry-cured pork loin product. The dry-cured pork loins obtained by this ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
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Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7626 | |
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