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Microwave assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) at stationary and non-stationary conditions

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Microwave assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) at stationary and non-stationary conditions

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Mierzwa, D.; Szadzińska, J. (2018). Microwave assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) at stationary and non-stationary conditions. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1423-1430. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7333

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118374

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Metadatos del ítem

Título: Microwave assisted convective drying of kale (Brassica oleracea L. var. sabellica L.) at stationary and non-stationary conditions
Autor: Mierzwa, Dominik Szadzińska, Justyna
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This paper concerns hybrid drying of kale. Eight different schedules of drying were tested experimentally to find out the influence of microwave enhancement on the kinetics (drying rate and time), energy consumption ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Hybrid drying , Intermitent drying , Kale , Ascorbic acid , Colour
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7333
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7333
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/PUT//03%2F32%2FDSPB%2F0805/
Agradecimientos:
This work was carried out as a part of research project No 03/32/DSPB/0805 founded by the Ponzań University of Technology.
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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