Mostrar el registro completo del ítem
Fartdinov, D.; Comaposada, J.; Muñoz, I.; De Wit, N.; Gou, P.; Guàrdia, M. (2018). Healthy apple snack developed using microwaves. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 957-964. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7655
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118378
Título: | Healthy apple snack developed using microwaves | |
Autor: | Fartdinov, Dinar Comaposada, Josep Muñoz, Israel De Wit, Nieco Gou, Pere Guàrdia, Maria | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] The MW heating at early or at final stage of drying process to obtain a crispy apple snack was studied. The effect of MW power and time of application was also evaluated on colour, texture, physico-chemical and sensory ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7655 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|