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Healthy apple snack developed using microwaves

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Healthy apple snack developed using microwaves

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Fartdinov, D.; Comaposada, J.; Muñoz, I.; De Wit, N.; Gou, P.; Guàrdia, M. (2018). Healthy apple snack developed using microwaves. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 957-964. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7655

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118378

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Metadatos del ítem

Título: Healthy apple snack developed using microwaves
Autor: Fartdinov, Dinar Comaposada, Josep Muñoz, Israel De Wit, Nieco Gou, Pere Guàrdia, Maria
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The MW heating at early or at final stage of drying process to obtain a crispy apple snack was studied. The effect of MW power and time of application was also evaluated on colour, texture, physico-chemical and sensory ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Apple , Snack , Microwaves
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7655
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7655
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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