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Ultrasound assisted low temperature drying of food materials

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Ultrasound assisted low temperature drying of food materials

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Sabarez, HT.; Keuhbauch, S.; Knoerzer, K. (2018). Ultrasound assisted low temperature drying of food materials. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1245-1250. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7329

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118577

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Título: Ultrasound assisted low temperature drying of food materials
Autor: Sabarez, H. T. Keuhbauch, S. Knoerzer, K.
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] An ultrasonic design based on the indirect transmission of ultrasonic energy from the ultrasound emitter through to the material to be dried was investigated to assist in low temperature drying of food materials. The ...[+]
Palabras clave: Drying , Dehydration , Dewatering , Emerging technologies , Products quality , Process control , Environmental , Evaporation , Sublimation , Diffusion , Energy , Intensification , Ultrasound , Low temperature , Drying intensification
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
ISBN: 9788490486887
Fuente:
IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings.
DOI: 10.4995/IDS2018.2018.7329
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7329
Título del congreso: 21st International Drying Symposium
Lugar del congreso: Valencia, Spain
Fecha congreso: Septiembre 11-14, 2018
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

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