Mostrar el registro completo del ítem
Sabarez, HT.; Keuhbauch, S.; Knoerzer, K. (2018). Ultrasound assisted low temperature drying of food materials. En IDS 2018. 21st International Drying Symposium Proceedings. Editorial Universitat Politècnica de València. 1245-1250. https://doi.org/10.4995/IDS2018.2018.7329
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/118577
Título: | Ultrasound assisted low temperature drying of food materials | |
Autor: | Sabarez, H. T. Keuhbauch, S. Knoerzer, K. | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] An ultrasonic design based on the indirect transmission of ultrasonic energy from the ultrasound emitter through to the material to be dried was investigated to assist in low temperature drying of food materials. The ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/IDS/ids2018/paper/view/7329 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|