- -

Restaurante y escuela de cocina Slow Food en El Palmar

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Restaurante y escuela de cocina Slow Food en El Palmar

Show full item record

Abiétar Moya, M. (2018). Restaurante y escuela de cocina Slow Food en El Palmar. http://hdl.handle.net/10251/141533

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/141533

Files in this item

Item Metadata

Title: Restaurante y escuela de cocina Slow Food en El Palmar
Author: Abiétar Moya, Míriam
Director(s): Santatecla Fayos, José Martín Velasco, Miguel Salvador Luján, Nuria
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2018-07-23
Issued date:
Abstract:
[ES] Una forma de entender la vida, al igual que la arquitectura, es la filosofía que persigue el movimiento Slow Food. El propósito de esta nueva dotación, es el de transmitir la riqueza cultural e identidad de El Palmar ...[+]


[EN] A way to understand life, like architecture, it is the philosophy pursued by the Slow Food movement. The purpose of this new architectural complex is to transmit the cultural richness and identity of El Palmar and ...[+]
Subjects: Restaurantes , Escuelas de cocina , Itinerarios culturales , Gastronomía , Arroz , La Albufera (Valencia) , Restaurants , Cooking schools , Cultural itineraries , Gastronomy , Rice
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record