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Potential of fermentation processes for nutritional and improvement of cereals, legumes and seeds flours: a review

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Potential of fermentation processes for nutritional and improvement of cereals, legumes and seeds flours: a review

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Garrido Galand, S. (2020). Potential of fermentation processes for nutritional and improvement of cereals, legumes and seeds flours: a review. http://hdl.handle.net/10251/151478

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Título: Potential of fermentation processes for nutritional and improvement of cereals, legumes and seeds flours: a review
Otro titulo: Potencial de los procesos de fermentación para la mejora nutricional y funcional de harinas de legumbres, granos y semillas: revisión bibliográfica
Autor: Garrido Galand, Sara
Director(es): Andrés Grau, Ana María Heredia Gutiérrez, Ana Belén Calvo Lerma, Joaquim
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha acto/lectura:
2020-09-24
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Nowadays there is an increasing demand for vegetable protein sources as an alternative to that of animal origin, not only for its greater environmental sustainability but also for its relationship with lower risk of ...[+]


[ES] Actualmente existe una creciente demanda por las fuentes de proteína vegetal como alternativa a la de origen animal por su mayor sostenibilidad ambiental y su relación con un menor riesgo de sufrir enfermedades ...[+]
Palabras clave: Legumes , Grains , Seeds , Solid-state fermentation , Submerged fermentation , Antinutritional factors , Flour , Legumbres , Cereales , Semillas , Fermentación en estado sólido , Fermentación sumergida , Factores antinutricionales , Harina.
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Titulación: Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos-Màster Universitari en Ciència i Enginyeria Dels Aliments
Tipo: Tesis de máster

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