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Gonzalez, E.; Carrapiso, A.; Noguera, J.; Ibáñez-Escriche, N.; Tejeda, J. (2018). Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi). Archivos de Zootecnia. Sup. 1:185-187. https://doi.org/10.21071/az.v67iSupplement.3600
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/153355
Título: | Effect of genetic and diet on Iberian pig fresh loin (m. Longissimus dorsi) | |
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Autor: | Gonzalez, E. Carrapiso, A.I. Noguera, J.L. Tejeda, J.F. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] This study was aimed to evaluate the effect of different genetic lines, diets and their interaction on the weight, yield, intramuscular fat content (IMF) and colour of loin (m. Longissimus dorsi) of Iberian pig. ...[+]
[ES] El objetivo de este estudio fue evaluar el efecto de la línea genética, la dieta y su interacción sobre el peso, rendimiento, contenido en grasa intramuscular y color del lomo (m. Longissimus dorsi) del cerdo Ibérico. ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - Compartir igual (by-sa) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.21071/az.v67iSupplement.3600 | |
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Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
The research was supported by the National Institute for Agronomic Research (INIA) assigned to the State Secretariat of Research, Development and Innovation of the Ministry of Economy and Competitiveness of Spain (Project ...[+]
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