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Guerrero Paredes, MG. (2020). Use of novel technologies to intensify enzimatic reactions. Power ultrasound and supercritical fluids. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/157950
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Título: | Use of novel technologies to intensify enzimatic reactions. Power ultrasound and supercritical fluids. | |||
Otro titulo: |
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Autor: | Guerrero Paredes, Maria Gabriela | |||
Director(es): | ||||
Entidad UPV: |
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Fecha acto/lectura: |
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Resumen: |
[ES] Las enzimas son una herramienta clave en la industria alimentaria. Su importancia no solo radica en los beneficios que se obtienen de su uso o producción, sino que además mejoran los procesos de fabricación y las ...[+]
[EN] Enzymes are present in food production because food reactions take place under milder conditions of temperature, pressure, and pH than chemical reactions. These mild conditions are aimed to preserve nutritional value, ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento (by) | |||
Editorial: |
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Titulación: |
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