- -

La tomata ‘Valenciana’ del Perelló: comparació de les seues característiques genètiques i fenotípiques amb el conjunt de tomates tradicionals europees.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

La tomata ‘Valenciana’ del Perelló: comparació de les seues característiques genètiques i fenotípiques amb el conjunt de tomates tradicionals europees.

Mostrar el registro completo del ítem

Pons Puig, C.; Monforte Gilabert, AJ.; Figás Moreno, MDR.; Soler Aleixandre, S.; Blanca Postigo, JM.; Ziarsolo Areitioaurtena, P.; Cañizares Sales, J.... (2020). La tomata ‘Valenciana’ del Perelló: comparació de les seues característiques genètiques i fenotípiques amb el conjunt de tomates tradicionals europees. En I Congrés de la Tomaca Valenciana: La Tomaca Valenciana d'El Perelló. Editorial Universitat Politècnica de València. 141-152. https://doi.org/10.4995/TOMAVAL2017.2017.6196

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/158979

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: La tomata ‘Valenciana’ del Perelló: comparació de les seues característiques genètiques i fenotípiques amb el conjunt de tomates tradicionals europees.
Autor: Pons Puig, Clara Monforte Gilabert, Antonio José Figás Moreno, María del Rosario Soler Aleixandre, Salvador Blanca Postigo, José Miguel Ziarsolo Areitioaurtena, Pello Cañizares Sales, Joaquín Díez Niclós, María José Teresa de Jesús Prohens Tomás, Jaime Granell Richart, Antonio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[CA] La tomata ‘Valenciana del Perelló’, originaria de l’horta de València, representa una de les més importants i apreciades varietats tradicional valencianes de consum en fresc. A pesar d’açò manquem d’una tipificació i ...[+]


[EN] The ‘Valenciana d’El Perelló’ tomato, originating from the Spanish region l’Horta de València, represents one of the most important and appreciated Valencian landraces for fresh market. Despite this, we still lack a ...[+]
Palabras clave: Tradicional , Tomate , Valencia , Empremta genètica , Variabilitat , Traditional , Genetic fingerprint , Variability
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
ISBN: 9788490485699
Fuente:
I Congrés de la Tomaca Valenciana: La Tomaca Valenciana d'El Perelló.
DOI: 10.4995/TOMAVAL2017.2017.6196
Editorial:
Editorial Universitat Politècnica de València
Versión del editor: http://ocs.editorial.upv.es/index.php/TOMAVAL/TOMAVAL2017/paper/view/6196
Título del congreso: I CONGRÉS DE LA TOMACA VALENCIANA: LA TOMACA VALENCIANA DEL PERELLÓ
Lugar del congreso: El Perelló (Sueca)
Fecha congreso: Mayo 17-18,2017
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/H2020/634561/EU/Traditional tomato varieties and cultural practices: a case for agricultural diversification with impact on food security and health of European population/
Agradecimientos:
Aquest projecte ha rebut financiació del programa Horizon 2020 de la Unió Europea a través del projecte No 634561 [This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme ...[+]
Tipo: Capítulo de libro Comunicación en congreso

Localización


 

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem