- -

Composición de los aceites esenciales obtenidos de epicarpio y hoja de Citrus bergamia Risso & Poit. var. Mellarosa, C. macrophylla Wester y C. macroptera Montr.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Composición de los aceites esenciales obtenidos de epicarpio y hoja de Citrus bergamia Risso & Poit. var. Mellarosa, C. macrophylla Wester y C. macroptera Montr.

Show full item record

Recio Celda, M. (2021). Composición de los aceites esenciales obtenidos de epicarpio y hoja de Citrus bergamia Risso & Poit. var. Mellarosa, C. macrophylla Wester y C. macroptera Montr. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/174717

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/174717

Files in this item

Item Metadata

Title: Composición de los aceites esenciales obtenidos de epicarpio y hoja de Citrus bergamia Risso & Poit. var. Mellarosa, C. macrophylla Wester y C. macroptera Montr.
Author: Recio Celda, Marc
Director(s): Llorens Molina, Juan Antonio Olivares Fuster, Oscar Jesús
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2021-09-29
Issued date:
Abstract:
[ES] Los aceites esenciales constituyen la parte volátil y semi volátil de los productos del metabolismo secundario de muchas especies vegetales, pudiendo ser obtenidos a partir de diferentes órganos de la planta y mediante ...[+]


[EN] Essential oils constitute the volatile and semi-volatile part of the products of the secondary metabolism of many plant species. They can be obtained from different organs of the plant and through different extraction ...[+]
Subjects: Citrus bergamia Risso and Poit. var. Mellarosa , Citrus macroptera Montr. , Citrus macrophylla Wester , Aceite esencial , Hidrodestilación , Cromatografía de gases , Espectrometría de masas. , Essential oil , Hydrodistillation , Gas chromatography , Mass spectrometry.
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos-Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record