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Protective capacity of gum Arabic, maltodextrin, different starches, and fibers on the bioactive compounds and antioxidant activity of an orange puree (Citrus sinensis (L.) Osbeck) against freeze-drying and in vitro digestion

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Protective capacity of gum Arabic, maltodextrin, different starches, and fibers on the bioactive compounds and antioxidant activity of an orange puree (Citrus sinensis (L.) Osbeck) against freeze-drying and in vitro digestion

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Silva Espinoza, MA.; García Martínez, EM.; Martínez-Navarrete, N. (2021). Protective capacity of gum Arabic, maltodextrin, different starches, and fibers on the bioactive compounds and antioxidant activity of an orange puree (Citrus sinensis (L.) Osbeck) against freeze-drying and in vitro digestion. Food Chemistry. 357:1-9. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129724

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/183620

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Título: Protective capacity of gum Arabic, maltodextrin, different starches, and fibers on the bioactive compounds and antioxidant activity of an orange puree (Citrus sinensis (L.) Osbeck) against freeze-drying and in vitro digestion
Autor: Silva Espinoza, Marilú Andrea García Martínez, Eva María Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Dehydrated fruit puree may be a convenient way to promote the healthy consumption of fruit based foods. Drying carriers, highly used by the food industry to stabilize dried fruit products, may show a potential ...[+]
Palabras clave: Total phenolic compounds , Vitamin C , B-Carotene , In vitro bioaccessibility
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.129724
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129724
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
info:eu-repo/grantAgreement/MECD//FPU14%2F02633/ES/FPU14%2F02633/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economia, Industria y Competitividad of Spain for the financial support given through the Project AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE) and the Ministerio de Universidades for the FPU grant ...[+]
Tipo: Artículo

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