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González Farras, A. (2022). Influence of vegetable addition on physical and sensory properties of maize extrudates. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/184905
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Título: | Influence of vegetable addition on physical and sensory properties of maize extrudates | |||
Otro titulo: |
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Autor: | González Farras, Albert | |||
Director(es): | Sarka, Evzen | |||
Entidad UPV: |
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Fecha acto/lectura: |
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Resumen: |
[ES] Se estudia mediante una serie de análisis fisicos las características de los extrusionados de maiz a los que se les ha añadido vegetales en polvo, en concreto remolacha, zanahoria, cebolla, ajo y puerro. Los analisis ...[+]
[EN] The characteristics of corn extrudates to which powdered vegetables have been
added, specifically beets, carrots, onions, garlic and leeks, are studied through a series
of physical analyses. The analyses carried out ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |||
Editorial: |
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Titulación: |
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Tipo: |
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