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Water activity and glass transition effect on the physical properties and bioactive compounds of persimmon peel powder

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Water activity and glass transition effect on the physical properties and bioactive compounds of persimmon peel powder

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Hosseininejad, S.; Larrea Santos, V.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI.; Moraga Ballesteros, G. (2024). Water activity and glass transition effect on the physical properties and bioactive compounds of persimmon peel powder. International Journal of Food Science & Technology. https://doi.org/10.1111/ijfs.16982

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203365

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Título: Water activity and glass transition effect on the physical properties and bioactive compounds of persimmon peel powder
Autor: Hosseininejad, Seyedehsepideh Larrea Santos, Virginia Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel Moraga Ballesteros, Gemma
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The storage of the persimmon peel powder in a glassy state (at 20 degrees C below aw = 0.218 and 0.028 g water g-1 product) allows to have a loose and light powder with a high content of phenolic compounds and antioxidant ...[+]
Palabras clave: Antioxidant capacity , By-product , Caking , Glassy-rubbery state , Water sorption
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
International Journal of Food Science & Technology. (issn: 0950-5423 )
DOI: 10.1111/ijfs.16982
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/ijfs.16982
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AGENCIA ESTATAL DE INVESTIGACION//RTA2017-00045-C02-02//DISEÑO DE ALIMENTOS DE ALTO VALOR NUTRITIVO CON INGREDIENTES OBTENIDOS A PARTIR DEL DESTRIO POSTCOSECHA DE CAQUI/
Agradecimientos:
This research was funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033, and by 'ERDF A way of making Europe' grant number RTA2017-00045-C02-02. The authors thank Phillip Bentley for his assistance in correcting the English of the manuscript.[+]
Tipo: Artículo

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