Mostrar el registro completo del ítem
López Arroyo, B.; Sanz-Valdivieso, L. (2024). A hint of the summery goodness of green grass: a look at English descriptors in tasting notes. Revista de Lingüística y Lenguas Aplicadas. 19:84-103. https://doi.org/10.4995/rlyla.2024.20213
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/206154
Título: | A hint of the summery goodness of green grass: a look at English descriptors in tasting notes | |
Autor: | ||
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Tasting descriptors, which are common terms used to describe a food product, play a significant role in tasting discourse and particularly in tasting notes. Although they have been the subject of a number of studies ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.4995/rlyla.2024.20213 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
Work supported by Ministerio de Ciencia e Innovación (PID2020-114064RB-I00), University of Valladolid (PROYEMER-2021-35) Ministerio de Educación y Formación Profesional (FPU20-00293) and Salvador de Madariaga Grant (PRX22/00045).[+]
|
|
Tipo: |
|