- -

Evaluación de la calidad nutracética de berenjena

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Evaluación de la calidad nutracética de berenjena

Show full item record

Cuñat Tamarit, AN. (2014). Evaluación de la calidad nutracética de berenjena http://hdl.handle.net/10251/39770.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/39770

Files in this item

Item Metadata

Title: Evaluación de la calidad nutracética de berenjena
Author: Cuñat Tamarit, Amparo Noelia
Director(s): Andújar Pérez, Isabel Prohens Tomás, Jaime
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior del Medio Rural y Enología - Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia
Read date / Event date:
2014-06-30
Issued date:
Abstract:
[EN] Eggplant (Solanum melongena) is a widespread horticultural crop, being the sixth vegetable in production worldwide. Medicinal uses are attributed to eggplant both in India and in China. These properties can be justified ...[+]


[ES] La berenjena (Solanum melongena) es un cultivo hortícola muy extendido, siendo la sexta hortaliza en volumen de producción mundial. Tanto en India como en China, se le atribuyen usos medicinales a la berenjena, los ...[+]
Subjects: Actividad antioxidante , contenido fenólico , ácido clorogénico , Berenjena , Antioxidant activity , Phenolic compounds , chlorogenic acid , Solanum aethiopicum , Solanum melongena , Eggplant
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Biotecnología-Grau en Biotecnologia
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record