- -

Elaboración e implantación de un plan de seguridad alimentaria en un matadero de porcino

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Elaboración e implantación de un plan de seguridad alimentaria en un matadero de porcino

Show full item record

Mateu García, D. (2014). Elaboración e implantación de un plan de seguridad alimentaria en un matadero de porcino. http://hdl.handle.net/10251/52989.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/52989

Files in this item

Item Metadata

Title: Elaboración e implantación de un plan de seguridad alimentaria en un matadero de porcino
Author:
Director(s): Peris Ribera, Cristófol Josep
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2014-09-30
Issued date:
Abstract:
[EN] It has been elaborated and implemented the food security plan of a pig slaughterhouse. This plan has 9 plans of Hygiene and Traceability Prerequisits and a plan of Hazard Analisys and Critica Control Points (HACCP). In ...[+]


[ES] Se ha elaborado e implantado el plan de seguridad alimentaria de un matadero de porcino. Este plan consta de 9 planes de Requisitos Previos de Higiene y Trazabilidad (RPHT) y un plan de Análisis de Peligros y Puntos ...[+]
Subjects: APPCC , Matadero , Seguridad alimentaria , HACCP , Slaughterhouse , Food security
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Producción Animal-Màster Universitari en Producció Animal
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record