Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Ampuero Canellas, Olga | es_ES |
dc.contributor.author | Pérez del Ruste, Lídia | es_ES |
dc.date.accessioned | 2015-11-16T16:42:50Z | |
dc.date.available | 2015-11-16T16:42:50Z | |
dc.date.created | 2015-09-21 | |
dc.date.issued | 2015-11-16 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/57560 | |
dc.description.abstract | Aquest projecte consisteix en el disseny de la image corporativa d’una nova empresa d’hosteleria i el posterior desenvolupament reflexat en un manual d’identitat corporativa. La idea de fer aquest projecte va nàixer de la necessitat d’una image corporativa per a un local de nova obertura. L’encàrrec va ser fet per les propietàries del local que, juntament amb el meu interés per l’àrea del disseny gràfic, van fer que el Treball Final de Grau fóra la creació d’aquesta identitat corporativa i el consegüent manual corporatiu. Amb la realització d’aquest s’ha pretés aplicar els coneixements i competències adquirides durant la formació en el Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes en la Universitat Politècnica de València, concretament en l’àmbit del disseny gràfic. A continuació s’explica la manera en la qual està estructurat el projecte. Primerament s’exposa la teoria en la qual es recolza tot el desenvolupament creatiu que va a realitzar-se posteriorment. Després es marquen els objectius que es volen aconseguir amb el projecte, s’analitza i es recopila informació sobre l’empresa i les seues competències; els imagotips i els valors que transmiteixen aquests. Es realitza el briefing i s’exposa com ha de ser la marca. Tot aquest material recopilat dóna pas al naiming. Es passa una enquesta a 10 persones que entren dins del públic objectiu de l’empresa, amb 20 propostes de noms, on han de triar les 3 opcions que més els agraden per a un local d’eixes característiques. Les 3 propostes més votades passen a ser esbossades a paper i, després, a ordinador. De totes aquestes opcions es selecciona la millor alternativa i es desenvolupa minuciosament conjuntament amb el seu respectiu manuel d’identital visual corporativa. Una vegada finalitzada la tasca creativa s’exposen les conclusions obtingudes en el projecte, la bibliografia consultada i els annexos consegüents. | es_ES |
dc.format.extent | 73 | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Imagotip | es_ES |
dc.subject | Creació de marca | es_ES |
dc.subject | Restaurants | es_ES |
dc.subject | Imatge corporativa | es_ES |
dc.subject | Manual d'identitat visual corporativa | es_ES |
dc.subject.classification | EXPRESION GRAFICA EN LA INGENIERIA | es_ES |
dc.subject.other | Grado en Ingeniería en Diseño Industrial y Desarrollo de Productos-Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes | es_ES |
dc.title | Creació d'una marca i desenvolupament del manual d'identitat visual corporativa | es_ES |
dc.type | Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Pérez Del Ruste, L. (2015). Creació d'una marca i desenvolupament del manual d'identitat visual corporativa. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/57560 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | Archivo delegado | es_ES |