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Physico-Chemical and Structural Characteristics of Vegetables Cooked Under Sous-Vide, Cook-Vide, and Conventional Boiling | 280 |
mayo 2024 | junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | |
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Physico-Chemical and Structural Characteristics of Vegetables Cooked Under Sous-Vide, Cook-Vide, and Conventional Boiling | 5 | 1 | 0 | 17 | 2 | 0 | 0 |
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JFS Trisana. Iborra et al, 2015.pdf | 741 |
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2015 JFS vegetates definitivo.pdf | 1 |
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Estados Unidos | 156 |
China | 17 |
España | 17 |
Japón | 17 |
Francia | 15 |
Alemania | 10 |
Brasil | 7 |
Polonia | 7 |
Canadá | 4 |
Austria | 3 |
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Ashburn | 63 |
Tokyo | 17 |
Valencia | 8 |
Fremont | 7 |
Mountain View | 7 |
Boardman | 6 |
Louisville | 6 |
Villeurbanne | 6 |
San Mateo | 5 |
Beijing | 4 |