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Physico-Chemical and Structural Characteristics of Vegetables Cooked Under Sous-Vide, Cook-Vide, and Conventional Boiling | 250 |
septiembre 2023 | octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | |
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Physico-Chemical and Structural Characteristics of Vegetables Cooked Under Sous-Vide, Cook-Vide, and Conventional Boiling | 0 | 0 | 4 | 4 | 5 | 3 | 5 |
Visualizaciones | |
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JFS Trisana. Iborra et al, 2015.pdf | 654 |
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2015 JFS vegetates definitivo.pdf | 1 |
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Estados Unidos | 147 |
España | 17 |
China | 16 |
Francia | 15 |
Alemania | 10 |
Brasil | 7 |
Polonia | 7 |
Canadá | 4 |
Austria | 3 |
Finlandia | 3 |
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Ashburn | 63 |
Valencia | 8 |
Fremont | 7 |
Boardman | 6 |
Louisville | 6 |
Villeurbanne | 6 |
San Mateo | 5 |
Hangzhou | 4 |
Warsaw | 4 |
Beijing | 3 |