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Moisture loss kinetics and microstructural changes in eggplant (Solanum melongena L.) during conventional and ultrasonically assisted convective drying

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Moisture loss kinetics and microstructural changes in eggplant (Solanum melongena L.) during conventional and ultrasonically assisted convective drying

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Puig Gómez, CA.; Pérez Munuera, IM.; Carcel Carrión, JA.; Hernando Hernando, MI.; García Pérez, JV. (2012). Moisture loss kinetics and microstructural changes in eggplant (Solanum melongena L.) during conventional and ultrasonically assisted convective drying. Food and Bioproducts Processing. 90:624-632. doi:10.1016/j.fbp.2012.07.001

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68174

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Título: Moisture loss kinetics and microstructural changes in eggplant (Solanum melongena L.) during conventional and ultrasonically assisted convective drying
Autor: Puig Gómez, Consuelo Ana Pérez Munuera, Isabel Mª Cárcel Carrión, Juan Andrés Hernando Hernando, Mª Isabel García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The overall aim of this study was to assess the moisture loss kinetics and the structural changes induced by both conventional and ultrasonically assisted convective drying of eggplant tissue. Three sets of drying ...[+]
Palabras clave: Ultrasound , Dehydration , Modeling , Microstructure
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food and Bioproducts Processing. (issn: 0960-3085 )
DOI: 10.1016/j.fbp.2012.07.001
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.fbp.2012.07.001
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//DPI2009-14549-C04-04/ES/Estudio De Los Efectos De Los Ultrasonidos De Potencia En Procesos De Transferencia De Materia. Mejora De La Liofilizacion A Presion Atmosferica/ /
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) of Spain from the project DPI2009-14549-C04-04.
Tipo: Artículo

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