- -

El cuajado en el aguacate (Persea americana Mill). Control hormonal y nutricional.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

El cuajado en el aguacate (Persea americana Mill). Control hormonal y nutricional.

Show full item record

Bosch Boils, J. (2016). El cuajado en el aguacate (Persea americana Mill). Control hormonal y nutricional. http://hdl.handle.net/10251/69364.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/69364

Files in this item

Item Metadata

Title: El cuajado en el aguacate (Persea americana Mill). Control hormonal y nutricional.
Author: Bosch Boils, Jaime
Director(s): Agustí Fonfría, Manuel Reig Valor, Carmina
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2016-07-20
Issued date:
Abstract:
[ES] En el aguacate, el bajo porcentaje de cuajado se debe, entre otros factores, a fenómenos de competencia entre los órganos reproductivos y vegetativos. Además, la dicogamia que presenta esta especie puede agravar el ...[+]


[EN] In avocado, low fruit set is caused, among other factors, by competition between reproductive and vegetative organs. Besides, dichogamy exacerbates this problem. On the other hand, in most species fruit set is ...[+]
Subjects: Dicogamia , Cuajado , Competencia , Floración , Carbohidratos , Giberelinas , Dichogamy , Fruit set , Competition , Flowering , Carbohydrates , Gibberellic acid
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Ingeniería Agronómica-Master Universitari en Enginyeria Agronòmica
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record