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Volatile fraction composition and physicochemical parameters as tools for the differentiation of lemon blossom honey and orange blossom honey

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Volatile fraction composition and physicochemical parameters as tools for the differentiation of lemon blossom honey and orange blossom honey

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Kadar, MA.; Juan Borrás, MDS.; Carot Sierra, JM.; Doménech Antich, EM.; Escriche Roberto, MI. (2011). Volatile fraction composition and physicochemical parameters as tools for the differentiation of lemon blossom honey and orange blossom honey. Journal of the Science of Food and Agriculture. 91(15):2768-2776. https://doi.org/10.1002/jsfa.4520

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/70638

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Título: Volatile fraction composition and physicochemical parameters as tools for the differentiation of lemon blossom honey and orange blossom honey
Autor: Kadar, Melinda Andreea Juan Borrás, María del Sol Carot Sierra, José Miguel Doménech Antich, Eva Mª Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
Background: Volatile fraction profile and physicochemical parameters were studied with the aim of evaluating their effectiveness for the differentiation between lemon blossom honey (Citrus limon L.) and orange blossom honey ...[+]
Palabras clave: Lemon blossom honey , Melissopalynological analysis , Orange blossom honey , Physicochemical parameters , Volatile compounds , Volatile organic compound , Article , Chemistry , Citrus , Classification , Color , Comparative study , Cytology , Flower , Honey , Pollen , Statistical model , Sweet orange , Validation study , Citrus sinensis , Flowers , Models, Statistical , Volatile Organic Compounds , Citrus limon
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.4520
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4520
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//CV2007-244/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-08-3703/
Agradecimientos:
This study forms part of a project funded by the Conselleria de Empresa, Educacion y Ciencia de la Comunidad Valenciana (Valencian Regional Ministry of Business, Education, and Science; project number CV2007-244) and ...[+]
Tipo: Artículo

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