- -

Estadísticas

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Estadísticas

Número total de visitas

Visualizaciones
Effect of low degrees of substitution with sorghum, oat and corn flours on physicochemical properties of composite flour 185

Visitas al mes

agosto 2024 septiembre 2024 octubre 2024 noviembre 2024 diciembre 2024 enero 2025 febrero 2025
Effect of low degrees of substitution with sorghum, oat and corn flours on physicochemical properties of composite flour 0 0 0 0 10 26 0

Visitas al fichero

Visualizaciones
Effect of low degrees of substitution in wheat flour with sorghum oat or corn flours on physicochemical properties of composite flours.pdf 217

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 92
China 19
Francia 11
Alemania 9
España 6
Rusia 6
Indonesia 5
Irlanda 3
México 3
Suecia 3

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Ashburn 24
San Mateo 12
Alameda 11
Grenoble 10
Louisville 9
Boardman 5
Jakarta 5
Hangzhou 4
Zhengzhou 4
Dublin 3